Project Description

Vestea Bună pentru România (VBR) este numele unei campanii de evanghelizare, pe care AMEC o desfăşoară în fiecare vară. Scopul nostru este ca, prin evanghelizări de 5 zile, să ducem Vestea Bună timp de o săptămână, la cât mai mulţi copii dintr-un judeţ.

În fiecare an, alegem câte un județ, iar în vacanța de vară, împreună cu bisericile locale, organizăm Evanghelizări de 5 zile în cât mai multe localități. Până acum, cu ajutorul Domnului, am organizat această campanie în județele: Sibiu, Constanța, Bihor, Arad, Prahova, Iași, Brașov.

Suntem conştienţi că numai Dumnezeu ştie cu exactitate numărul copiilor care au participat la aceste campanii. Din înregistrările noastre reiese doar că, în judeţele unde au fost organizate campaniile, au participat acest număr de copii (pentru mai multe informații despre fiecare proiect, apasă pe detalii):

Suceava 2018 – … detalii

Brașov 2016 – 3566 copii … detalii

Iași 2015 – 2738 copii … detalii

Prahova 2014 – + 4000 copii … detalii

Arad 2013 – 4250 copii … detalii

Bihor 2012 – 3855 copii … detalii

Constanța 2011 – 2028 copii … detalii

Sibiu 2010 – 1812 copii … detalii

1. Roagă-te. Urmărește pagina aceasta, unde vom posta din primăvară motive de rugăciune specifice.

2. Implică-te în lucrare. Participă la un curs de instruire, apoi vino cu noi, ca voluntar, să ducem împreună copiilor, Vestea Bună a mântuirii. Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

3. Dăruieşte. Organizarea acestui proiect implică cheltuieli destul de mari. Fiecare donație însă poate însemna un număr mai mare de copii care vor auzi Evanghelia. Dacă dorești să dăruiești pentru acest proiect, apasă aici.

„Dacă aş fi fost singur, poate aş fi reuşit să evanghelizez 20 de copii, dar împreună am putut merge la peste 3.500 de copii. Asta înseamnă lucrare în echipă! Dumnezeu să fie lăudat!”
Un voluntar
„Copilul meu a început să citească Biblia de când vine aici … El ne spune şi nouă, celor mari, ce citeşte el din Biblie.“
Mama unui copil
„Când am auzit că AMEC-ul a venit în oraşul meu, a trebuit să vin să mă întâlnesc cu voi. Eu am participat la Cursul Biblic prin Corespondență al AMEC-ului cu mulţi ani în urmă, şi aş dori ca fiul meu să participe la acest grup!“
Un părinte