Project Description

Este o săptămână de întruniri speciale cu copiii, într-o biserică sau alt loc potrivit, unde se dă învăţătură pentru copiii mântuiţi, şi se prezintă mesajul Evangheliei pentru cei nemântuiţi. Programul poate să dureze până la două ore, şi cuprinde lecţie biblică, verset de memorat, cântări şi jocuri.

De obicei este şi o pauză pentru răcoritoare. Apoi urmează un timp pentru lucru manual,  în care copiii confecţionează un articol simplu, care are legătură cu lecţia predată. La sfârşitul săptămânii copiii duc acasă lucrul manual confecţionat şi caietele de lucru.

Grupul Biblic de Vacanţă este o posibilitate excelentă de a lucra împreună cu biserica locală în a prezenta Evanghelia copiilor din vecinătate. Sunt pregătite pachete cu materiale, care includ şi activităţi şi cărţi de lucru, pentru un program mai lung cu copiii.

Nu vrei să organizezi şi tu în această vară, în biserica ta, un Grup Biblic de Vacanţă?

John Piper
Într-o casă de copii, 150 de copii au auzit adevărul despre nașterea Domnului Isus în vacanța de iarnă. O fetiță pe nume B. s-a rugat astfel:„Îți mulțumesc Doamne pentru cadou, dar și pentru că ai intrat în inima mea și m-ai binecuvântat.” Slăvit să fie Domnul!
În Dâmbovița, în vacanța de Crăciun, un copil care a primit cadou o carte cu meditații, pe care a început s-o completeze imediat, a spus: “Este exact ceea ce mi-am dorit.”
O mămică ne-a spus: „Am fost impresionată de cadoul frumos pe care l-aţi dat copiilor anul acesta de Crăciun. Fetiţa mea a primit în cadoul de la grădiniță două broşuri (În fiecare zi cu Dumnezeu, vol. 2 şi Îl cunoști pe acest Împărat). Când a ajuns acasă a dorit să îi citesc. Am început să îi citesc, dar la un moment dat mi se părea că ea nu mai ascultă cu interes povestirea, aşa că m-am oprit din citit. Însă ea mi-a zis: „Mami, de ce te-ai oprit? Este o poveste frumoasă, pe care nu am mai auzit-o niciodată până acum.”