Asociaţia Misionară pentru Educarea Copiilor (AMEC) este numele în limba română al organizaţiei Child Evangelism Fellowship (CEF), care este o organizaţie internaţională, interdenominaţională şi lucrează împreună cu bisericile creştine în vederea evanghelizării şi consolidării în credinţă a copiilor. Organizaţia există în aproape toate ţările lumii. Este alcătuită din creştini născuţi din nou şi are ca bază Biblia.

Scopul AMEC este:

  • EVANGHELIZAREA copiilor din România;
  • CREȘTEREA lor spirituală prin studierea Cuvântului lui Dumnezeu;
  • INTEGRAREA lor într-o biserică locală bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu.

Cu ajutorul Domnului, dorim să împlinim acest scop desfăşurând o gamă variată de lucrări, la care participă copii, preadolescenţi şi adolescenţi.
În România, lucrarea AMEC a început în anul 1972. Dacă vrei să citești istoria AMEC în România apasă aici.

Momentan, în AMEC  sunt 60 de lucrători, care Îi slujesc lui Dumnezeu în lucrarea directă cu copiii sau la Biroul Național.

Viziunea noastră

Dorim ca fiecare copil să aibă posibilitatea să audă Evanghelia cel puțin o dată în viaţă.
Ne rugăm ca în fiecare dintre cele 41 de judeţe din România să existe un lucrător sau o familie, care să se ocupe de evanghelizarea copiilor.

Este important ca fiecare copil să Îl cunoască pe Dumnezeu şi să aibă o relaţie personală cu El. Copilul poate să înveţe despre Dumnezeu, având în fiecare zi un timp de părtăşie cu El. Ca ajutor pentru acest timp, AMEC a editat Cartea Întrebărilor cu meditații. Sunt 18 volume, care conţin meditaţii zilnice pentru trei ani, şi sunt destinate copiilor de vârstă școlară. Pentru copiii mai mici, există 3 volume care se numesc: În fiecare zi cu Dumnezeu.

Strategia noastră

Noi credem că cei ce vor să-i înveţe pe copii din Cuvântul lui Dumnezeu au nevoie de instruire. Pentru a vedea cursurile disponibile, apasă aici.

Dorim să oferim literatură de calitate celor care vor să-i înveţe pe copii din Cuvântul lui Dumnezeu. Pentru a vedea materialele disponibile, vizitează site-ul Editura AMEC.

Credem că cei ce vor să ducă Evanghelia celor mici au nevoie de susținere. Prin lucrători cu normă întreagă, colaboratori și voluntari vrem să ajungem la cât mai mulți copii.
Loading...