LUCRĂTORI LOCALI:

Daniel și Carmen Leonte
Daniel și Carmen LeonteEvangheliști în județ
Liviu și Anca Dulcianu
Liviu și Anca DulcianuEvangheliști în județ

STATISTICI

0
Copii evanghelizați
0
Locații atinse
0
Biserici Implicate
+0
Voluntari implicați
+0
Literatură distribuită

Mai jos poți citi cum a lucrat Domnul în fiecare zi:

Luni 27 iulie 2015

Vă mulţumim aşa de mult că v-aţi rugat pentru Campania evanghelistică Vestea Bună pentru România! Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru fiecare oportunitate pe care o avem de a vesti Evanghelia în aer liber. El este Acela care ne deschide uşile şi ne dă posibilitatea de a duce multor copii Vestea Bună a Mântuitorului înviat. Astăzi copiii învaţă despre venirea Domnului Isus în lume … şi despre scopul venirii Lui, aşa cum este relatat în Faptele apostolilor 4:12: „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.”

Fie ca mulţi copii să-şi dea seama de acest adevăr şi să creadă în singurul Nume în care pot să fie mântuiţi.

Rugaţi-vă împreună cu noi pentru următoarele cereri, şi nu uitaţi să vizitaţi pagina noastră de Facebook pentru a vedea poze de la grupurile de copii.

Vă mulţumim pentru toată susţinerea.
Iulian & Anca

Motive de laudă şi rugăciune

 • Săptămâna trecută am avut Evanghelizări de 5 zile în Valea Lupului. Când echipa a trebuit să plece, în ultima zi, copiii s-au întristat. Îl lăudăm pe Domnul pentru posibilitatea de a deschide în toamnă un Grup Vestea Bună în această localitate.
 • Într-un loc au venit 40 de copii. Ei nu ascultau cu atenţie, iar o mamă şi-a exprimat dezaprobarea cu privire la programul care se desfăşura acolo. Vă rog să vă rugaţi pentru echipă. Rugaţi-vă şi pentru mama respectivă, ca Dumnezeu să lucreze în viaţa ei.
 • Doi copiii din altă localitate au vrut să fie iertaţi de păcatele lor. Lăudaţi-L pe Domnul pentru aceasta, şi rugaţi-vă ca ei să crească în credinţa în Domnul Isus.
 • O echipă a avut 63 de copii într-un loc, şi 40 în altul. Membrii echipei ne-au cerut să ne rugăm ca Dumnezeu să le dea înţelepciune să ştie cum să lucreze cât mai bine cu un număr aşa de mare de copii.
 • În alt loc, 35 de copii au ascultat Evanghelia, în timp ce alţi 15 s-au tot plimbat în timpul programului. Rugaţi-vă ca toţi copiii care vor să asculte să poată să facă aceasta, fără să fie deranjaţi de alţii.
 • Într-un loc au fost 30 de copii. Atât copiii, cât şi adulţii, au fost încântaţi de tot ce au învăţat. Copiii repetau versetul cu voce tare la plecarea de la grup, ca să fie siguri că nu-l uită până acasă, şi să-l poată nota în cartea de activităţi.
 • Un băieţel numit Vlăduţ a rămas la sfârşitul programului. El Îl primise pe Domnul Isus în inimă, dar nu avea siguranţa mântuirii. Vă rog să vă rugaţi ca el să-i rămână credincios lui Dumnezeu.
Marți 28 iulie 2015

Îl lăudăm pe Domnul că sute de copii din judeţul Iaşi au auzit astăzi Evanghelia, şi au avut posibilitatea să înveţe că Fiul Omului are puterea să ierte păcatele. Să continuăm să ne rugăm ca Dumnezeu să lucreze în viaţa copiilor. Numai El poate să facă aceasta!

Bucuraţi-vă împreună cu noi de răspunsurile pe care Dumnezeu deja le-a dat, şi aduceţi înaintea Domnului echipele şi copiii.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Iulian & Anca

 • Vă mulţumim că v-aţi rugat pentru grupul care ieri a fost neliniştit. Astăzi copiii au ascultat cu mare atenţie.
 • Într-un loc n-a venit niciun copil. După aceea am vorbit cu copiii şi avem încrederea că mâine vor veni. Rugaţi-vă pentru aceasta!
 • În două locuri, cineva ne-a creat probleme. Totuşi, o mamă a fost mulţumită de programul care se desfăşura acolo. Nu dorim să avem probleme, ci vrem să putem să ne desfăşurăm programul în continuare. Vă rugăm să ne susţineţi în rugăciune pentru aceasta.
 • Într-o localitate copiii sunt încântaţi de programul desfăşurat, şi organizatorii se gândesc să se întâlnească cu copiii şi după încheierea acestei săptămâni. Rugaţi-vă ca Domnul să pregătească tot ce este necesar.
 • Într-un parc a venit un tânăr care ne-a mărturisit că Îl caută pe Dumnezeu. El a mers la mai multe biserici, dar încă nu şi-a găsit liniștea sufletească. El va veni și în următoarele zile ca să stea de vorbă cu noi despre lucrurile spirituale.
 • O fetiță  s-a lovit  la mână în timp ce venea la grup. Să ne rugăm ca părinții să nu se supere şi să o împiedice să participe la programe în continuare.
 • Într-o localitate, doi copii au rămas la sfârşitul programului şi au dorit să ştie cum pot să fie mântuiţi. Lăudăm pe Domnul pentru aceasta! Cu ceilalți copiii avem mari probleme de disciplină. Sunt și câțiva adulți care ne deranjează. Rugați-vă pentru noi!
 • Într-un loc, două fetițe vor să vină la grup, dar părinții nu sunt de acord. Să ne rugăm pentru ele.
 • Într-o localitate au participat la program 170 de persoane. Să cerem cu credință ca şi în continuare să participe cât mai multe persoane la evanghelizările din această vară.
 • La un program dintr-o localitate au venit și 18 adolescenți, care, captivați de lucrurile pe care le auzeau, au ascultat cu mare atenție. Să ne rugăm ca ei să își dorească schimbare în viața lor.
 • Într-un loc au fost în jur de 30 de copii. Ne bucurăm că au participat şi câteva adolescente foarte interesate. „Stăm în faţă ca să auzim mai bine şi să învăţăm versetul cât mai repede“, ne-au spus ele. Cât despre băieţi, sunt câţiva cu care avem mici probleme: bat mingea şi vorbesc chiar lângă noi. Totuşi, sunt şi băieţi care, deși sunt chemați de prietenii lor să plece, ei le spun că vor să rămână la program. Sunt copii care îşi aduc cu ei cărticelele completate. Îi mulțumim Domnului pentru toate.
Miercuri 29 iulie 2015

Lecţia 3 din seria „Un Salvator pentru tine“ vorbeşte despre moartea Domnului Isus. A fost o zi în care, deşi am întâmpinat opoziţie şi uneori a fost greu, mulţi copii au auzit adevărul despre crucea lui Hristos. Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a ajutat să spunem acest mesaj copiilor în aer liber şi suntem foarte conştienţi că Dumnezeu răspunde la rugăciuni. Vă mulţumim că v-aţi rugat până acum şi vă îndemnăm să continuaţi să vă rugaţi ca Dumnezeu să schimbe vieţi. Multe din cererile de rugăciune care ni s-au dat au fost specifice, dar, având în vedere că ele sunt postate şi pe internet, am încercat să le facem anonime.

Nu uitaţi să vizitaţi pagina de Facebook aici, unde sunt postate imagini de la Evanghelizările de 5 zile.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Iulian & Anca

 • Într-o localitate sunt mari probleme, şi echipei i s-a cerut să meargă să vorbească cu primarul. Vă rugăm să vă rugaţi ca Evanghelizările de 5 zile să poată continua în acest loc.
 • O fată (A.) are 15 ani. Ea şi-a cerut astăzi iertare de păcate. Ea a spus: „Mă simt neiubită. În fiecare zi mă cert cu părinţii mei. Vreau o schimbare în viaţa mea.“
 • O altă fată (L.) are 25 de ani şi a crescut într-un orfelinat. Ea a încercat să se sinucidă şi, ca urmare a acestui lucru, a rămas cu probleme de sănătate. Plângând, ne-a cerut să ne rugăm pentru viitorul ei.
 • Într-un grup, mulţi copii şi-au cerut iertare de păcate. Rugaţi-vă ca şi după terminarea Evanghelizării de 5 zile cineva să continue să-i înveţe din Cuvântul lui Dumnezeu.
 • Într-un loc, o fetiţă a rămas la urmă şi a vrut să se roage ca păcatele să-i fie iertate. Ea a spus: „Nu-mi pasă dacă nu câştig niciun premiu; eu vreau să învăţ despre Domnul Isus Hristos.“
 • Lăudat să fie Domnul că la una din evanghelizări, 9 copii şi-au cerut iertare de păcatele lor.
 • Mai multe grupuri L-au lăudat pe Dumnezeu pentru vremea bună. În unele locuri a plouat, dar nu în timpul programului de evanghelizare.
 • Vă rugăm să vă rugaţi pentru D. El este foarte interesat şi întotdeauna este primul care memorează versetele. La acest program vine şi un copil mic, care nu o lasă pe sora lui să asculte. Rugaţi-vă ca şi el să asculte liniştit, împreună cu ceilalţi copii. Dumnezeu este Acela care poate să Se îngrijească de toate nevoile noastre.
 • Rugaţi-vă ca o fetiţă de 2 ani, care vine la program şi este plină de energie, să nu îi mai deranjeze pe ceilalţi copii, care sunt liniştiţi şi vor să asculte.
Joi 30 iulie 2015

Vă mulţumim pentru rugăciunile voastre din această săptămână. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru fiecare copil care a avut posibilitatea să audă Evanghelia. Ne apropiem de sfârşitul săptămânii, când evanghelizările se vor încheia, şi vă rugăm să aduceţi înaintea Domnului echipele şi copiii. Rugaţi-vă ca toţi copiii să continue să înveţe despre Dumnezeu prin participarea la o biserică locală, la şcoala duminicală sau la Grupul Vestea Bună. Rugaţi-vă, de asemenea, ca ei să se folosească de posibilităţile existente, şi să înveţe despre Dumnezeu prin Cursul Biblic prin Corespondenţă, lucrarea radio şi site-ul online.

Sute de copii din aproximativ 60 de locuri din judeţul Iaşi au auzit că există un Mântuitor şi că El poate să fie Mântuitorul lor. Rugaţi-vă ca pentru mulţi copii aceasta să fie o realitate.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Iulian & Anca

Vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi pentru multele cereri. Fie ca Dumnezeu să poarte de grijă, după voia Sa, nevoilor din fiecare loc şi fiecărei echipe.

 • În localitatea unde au fost probleme, organizatorii au vorbit cu primarul, şi vor încerca să ţină din nou întruniri cu copiii peste o lună.
 • Mai mulţi copii au spus că vor să-şi ceară iertare de păcatele lor. Rugaţi-vă ca ei să facă aceasta.
 • Un băiat de 14 ani (C.) s-a rugat să fie iertat de păcate … apoi a spus: „Acum voi fi perfect, fără niciun păcat.” Rugaţi-vă ca el şi toţi ceilalţi copii, care au crezut în Domnul Isus, să înţeleagă că vor mai face greşeli şi au nevoie de iertare. Rugaţi-vă ca ei să nu fie descurajaţi.
 • Într-un sat este un singur credincios. El s-a întors la Dumnezeu acum 9 luni. Duminica, el merge prin sat şi le spune oamenilor despre Dumnezeu. Rugaţi-vă ca el să fie un martor credincios printre cei din satul lui.
 • Lăudat să fie Domnul pentru cei 85 de copii dintr-o localitate, care au participat la Evanghelizarea de 5 zile. Rugaţi-vă pentru mântuirea multora dintre ei.
 • Astăzi, doi copii I-au cerut Domnului să-i ierte de păcate. O fetiţă s-a rugat: „Îţi mulţumesc că mi-ai iertat păcatele. Vreau să mă duci într-o casă în cer.” Un băieţel a spus şi el: „Îţi mulţumesc că mi-ai iertat toate păcatele din viaţa mea.”
 • Un preot dintr-o localitate a spus: „Felicitări pentru tot ceea ce aţi făcut!” Totuşi, un membru din consiliul local şi câteva doamne au spus că vor veni ei şi îi vor învăţa pe copii ce trebuie să ştie. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să dea înţelepciune echipei, şi ca ascultătorii să înţeleagă că cel mai important lucru este de a avea o relaţie personală cu Dumnezeu.
 • Rugaţi-vă pentru un băieţel (A.), care şi-a rupt mâna când a sărit la trambulină. Rugaţi-vă şi pentru părinţii lui.
 • Ieri, un voluntar s-a dus să-şi cumpere un suc. La magazin, vânzătoarea l-a întrebat: „Care este Vestea Bună pentru România, aşa cum scrie pe tricoul tău?” El a răspuns: Este vestea că cineva a murit pe cruce pentru păcatele noastre, şi dacă noi credem în El, putem să avem viaţa veşnică şi iertarea de păcate.“ Lăudat să fie Domnul pentru orice oportunitate pe care o avem de a vesti Evanghelia.
 • O mamă a venit şi a mulţumit echipei pentru tot ce a făcut ca să-i înveţe pe copii despre Dumnezeu. Lăudat să fie Dumnezeu pentru părinţi care îşi dau seama cât de important este ca copiii lor să fie învăţaţi din Biblie.
Vineri 31 iulie 2015

În timp ce privim înapoi la săptămâna care a trecut, ne dăm seama că avem multe motive de laudă la adresa lui Dumnezeu. El într-adevăr a făcut lucruri minunate în judeţul Iaşi. Suntem încurajaţi şi foarte bucuroşi, când ne gândim la numărul mare de copii care au auzit Evanghelia prin cei 150 de voluntari credincioşi, din 20 de biserici, la programele ţinute în peste 60 de locuri. Am văzut multe răspunsuri la rugăciune, şi avem încrederea că Dumnezeu continuă să lucreze la inima copiilor care au auzit în această săptămână mesajul mântuirii.

Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din belşug!

Iulian & Anca

Vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi:

 • La un program de evanghelizare au fost trei băieţi (de vârsta 10-12 ani), foarte interesaţi de tot ce-i învăţam. Când a venit ploaia, am continuat în biserică; totuşi ei nu au intrat. Ceilalţi copii ne-au spus că nu li se permite să vină în biserică. Să ne rugăm pentru ei.
 • Băiatul A., care şi-a rupt mâna, a fost externat. Din discuţiile cu el am aflat că nu mai merge la şcoală din cauza influenţei negative a colegilor. I-a părut rău că nu a putut să participe la programul din ultima zi. Să ne rugăm să i se vindece mâna, şi ca el să Îl cunoască pe Domnul.
 • O fetiţă de 9 ani s-a rugat: „Doamne, cred în Tine. Îţi mulţumesc că ai făcut posibil ca să am şi eu păcatele iertate!”
 • Un băiat a spus: „Mă bucur mult că aţi venit la noi. Au mai fost şi alţii, dar doar pentru o zi. Voi aţi venit 5 zile! Şi ştiţi ce? Nu contează dacă pierd premiul, important e să nu pierd viaţa veşnică.”

MĂRTURII DIN PROIECT

UN ADOLESCENT

a spus în timpul programului:

„Stăm în faţă, ca să auzim bine
şi să învăţăm versetele
mai repede.“

MAMA UNUI COPIL

a mărturisit unui voluntar:
„Copilul meu a început să citească Biblia
de când vine aici … El ne spune şi nouă,
celor mari, ce citeşte el din Biblie.“

SOȚIA UNUI PASTOR

ne-a spus:
„Ați răscolit Moldova. Tatăl meu, care stă în altă localitate, mi-a spus: «Fata mea, în spatele casei sunt copii care cântă Isus iubește pe fiecare»”

UN VOLUNTAR

din biserica locală:
„Ce Dumnezeu mare avem! Vremea a fost foarte frumoasă, şi oamenii deschiși pentru Evanghelie. Am văzut că Dumnezeu lucrează. În zona noastră este nevoie de lucrători. Am avut multe de învățat de la lideri. Cred că avem nevoie de o săptămână, doar să învățăm toate jocurile pe care ei le știu. Vrem să continuăm această lucrare cu copiii.”