Project Description

Se adresează în special copiilor şi adolescenţilor, şi a fost folosit de Dumnezeu de-a lungul anilor pentru a mântui mulţi copii. De când a început în România, din 1993, peste 7.000 de copii ne-au scris pentru a ne spune că au crezut în Domnul Isus.

Copiii se înrolează la curs după distribuirea de tractate şi evanghelizări de 5 zile, şi adesea, prin ei se înscriu şi prietenii lor.

În prezent sunt disponibile 7 cursuri, fiecare fiind potrivit pentru o anumită grupă de vârstă:

  • Să ştii şi să fii
  • Exploratorii 1
  • Lui Dumnezeu Îi pasă de tine
  • Clubul Cutiei Poştale 1
  • Clubul Cutiei Poştale 2
  • Clubul Cutiei Poştale 3
  • Dragoste, curte, căsătorie

Am primit multe scrisori din partea copiilor. În unele dintre ele ei pun întrebări despre moralitate, cum pot să fie mântuiţi, cum să ştie dacă sunt mântuiţi, în timp în ce altele mărturisesc că lucrul cel mai important pe care l-au învăţat din cursuri este cum să trăiască într-un fel plăcut lui Dumnezeu.

Aceste lecţii îi ajută pe copii să înveţe mai multe despre Dumnezeu. Prima serie de lecţii se numeşte „Să ştii şi să fii“, şi se bazează pe Evanghelia după Luca. Dacă vrei, descarcă de aici prima lecţie, şi de aici cardul pentru răspuns.

Avem, de asemenea, şi o serie de lecţii excelentă numită „Lui Dumnezeu Îi pasă de tine“. Aceste lecţii îi ajută pe copii să vadă că există un Dumnezeu căruia Îi pasă nespus de mult de cele mai adânci nevoi ale lor.

Pentru a se înscrie, copiii pot să completeze cardul şi să-l trimită înapoi la noi.

Sau îi poți ajuta tu – scrie-ne un e-mail sau o scrisoare, cu numele şi adresa copiilor care doresc să fie înrolaţi la Cursul Biblic prin Corespondenţă.

De-a lungul anilor, mii de copii au fost ajutaţi, prin aceste lecţii, să studieze Cuvântul lui Dumnezeu în casa lor.

Dacă doreşti mai multe informaţii sau vrei să înscrii copii la Cursul Biblic prin Corespondenţă contactează-ne astăzi.

Roagă-te pentru noi. Descarcă de aici scrisoarea de rugăciune cu motive specifice.

Lecţiile Cursului Biblic prin Corespondenţă, în limbile română şi maghiară, sunt trimise gratuit la aproximativ 5.000 de copii. Aceasta implică însă cheltuieli lunare destul de mari. Dacă doreşti să susţii și financiar această lucrare, contactează-ne.

”Da, acum sunt fericită, căci cu ajutorul cursului am învățat o grămadă de lucruri noi. Am decis să Îl urmez pe Isus; chiar am încheiat un legământ cu El”
O fetiță înscrisă la curs
”Da. De mică mergeam la biserică și învățam Psalmi, dar nu îmi plăcea prea mult. Dar de câțiva ani, cu ajutorul lui AMEC L-am primit pe Domnul Isus în viața mea. Îl simt în inima mea, mă ajută la școală și m-a ferit de multe păcate”
O fetiță înscrisă la curs
Apasă aici dacă dorești să parcurgi acest curs în limba română
Apasă aici dacă dorești să parcurgi acest curs în limba maghiară