Project Description

Radio Vestea Bună este un post de radio online creştin, non-comercial, care se adresează copiilor între 4 şi 14 ani, dar și părinților lor.

Transmitem online pe www.radiovesteabuna.ro, prin aplicaţia pentru Android ori iOS numită Radio Vestea Bună. Emitem 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fiindcă ne dorim să fim ascultaţi de toţi copiii din România, de copiii români din afara ţării, și de toți părinții!

Statisticile spun că, zilnic, copiii între 8-10 ani petrec aproape 8 ore online, numărul acesta crescând la 11 ore, când copiii ajung la vârsta adolescenţei. Într-un sondaj făcut pe 25.000 de copii din Europa, copiii din România au fost plasaţi la categoria de utilizare online: „utilizare mare, risc ridicat“.

AMEC din România are un site creat special pentru copii, numit AMECpeNET, şi în ultimele luni au fost create mai multe aplicaţii. Cu toate acestea, ştim că sunt mulţi copii care au acces la conţinut online, dar nu îşi folosesc timpul în mod înţelept.

Dorim să avem un radio online, care să le dea copiilor şi adolescenţilor posibilitatea să asculte online muzică de calitate, să înveţe povestiri din Biblie şi, astfel, să aibă şansa de a-şi folosi timpul în mod înţelept.

Postul Radio Vestea Bună pune la dispoziția copiilor, adolescenților și părinților o gamă variată de muzică și emisiuni pe diferite teme.

Avem emisiuni live, unde copiii şi adulţi din întreaga lume pot intra în direct cu noi .

Avem de asemenea și diferite concursuri cu premii atractive pentru copii și adolescenți.

Părinții pot asculta emisiuni cu teme educative: seminarii despre educarea copiilor, creșterea adolescenților, emisiuni pentru mămici etc.

”Este foarte importantă lucrarea pe care o faceți, și mă rog ca Dumnezeu să vă dea înțelepciune și izbândă în lucrul vostru. El să vă ajute în continuare să fiți o încurajare pentru mulți prin transmiterea Cuvântului Său … vă ascultăm cu mare drag. E foarte important faptul că fetițele noastre pot să asculte un radio creștin și mai ales
special pentru copii … ne ajută și pe noi, părinții, că avem susținere spirituală și morală prin emisiunile difuzate de dumneavoastră”
O mămică
”Sunt foarte bucuroasă că am posibilitatea să ascult acest radio. Aceasta i se datorează colegei mele de clasă și, în același timp, cea mai bună prietenă a mea. Mă bucur că abordați teme pentru toate vârstele și ne transmiteți vestea cea bună!”
O ascultătoare

Ascultă și tu acum Radio Vestea Bună