„Trăieşte ca şi cum ai muri mâine. Învaţă ca şi cum ai trăi pentru totdeauna.“ (Mahatma Gandhi)

AMEC are disponibile mai multe cursuri – fiecare având acelaşi scop – să te echipeze să fii mai eficient în a prezenta Evanghelia băieţilor şi fetelor.

Fiecare curs – fie Instruirea Misionarilor de Vară, fie Institutul de Instruire a Liderilor – te învaţă nu numai teoria pentru evanghelizarea copiilor, ci îţi dă şi posibilitatea să pui în practică ceea ce ai învăţat.

AMEC are o serie de lecţii numită „Ce trebuie să ştie fiecare copil“. Scopul acestor lecţii este de a-i învăţa pe copii cele mai importante adevăruri spirituale pe care ei trebuie să le ştie.  Dacă un copil nu-L cunoaşte pe Domnul Isus ca Mântuitor, atunci cel mai important lucru pentru el este să audă adevărul Evangheliei.

John Newton a spus: „Când eram tânăr, eram sigur de multe lucruri; acum sunt doar două lucruri de care sunt sigur unul este că eu sunt un păcătos nenorocit; şi celălalt, că Hristos este un Mântuitor atotsuficient. Cel care a învăţat aceste două lecţii este un om bine instruit.“

Fiecare curs de instruire oferit de AMEC este destinat instruirii pentru a lucrare specifică:

  • Predând Eficient Copiilor (PEC) are ca scop instruirea pentru deschiderea unui Grup Vestea Bună.
  • Predând Eficient Prescolarilor (PEP) te învață cum sa prezinți preșcolarilor Evanghelia pe întelesul lor, într-un mod cât mai interactiv.
  • Instruirea Misionarilor de Vară (IMV) te învaţă cum să prezinţi copiilor Evanghelia în aer liber.
  • Instruirea Liderilor de Adolescenți (ILA) te învață metode eficiente de predare pentru aceasta grupa de vârstă.
  • Institutul de Instruire a Liderilor (IIL) este un curs complet de 3 luni (AICI TREBUIE SĂ SCHIMB)
  • Instruire suplimentară este oferită în cadrul conferinţelor şi orelor de instruire a învăţătorilor, care se ţin în zonele locale.

Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre cursurile pe care AMEC le ofera, te rugam sa dai click pe numele cursului.

Râvna fără cunoştinţă este ca un cal curajos fără vedere, sau ca o sabie în mâna unui om nebun; şi nu este înţelepciune acolo unde nu este Cuvântul Lui: pentru că, dacă ei resping Cuvântul Domnului, şi nu acţionează pe baza lui, atunci «ce înţelepciune au ei?», spune profetul“ (Ier. 8:9; Is. 8:20)
John Bunyan
Pentru lista actualizată a evenimentelor apasă aici!