Project Description

„Există o singură Evanghelie, atât pentru adulți, cât şi pentru copii …
Se spune că perioada propice dezvoltării inteligenţei unui om este între vârsta de 2 şi 6 ani.”
 Dr Francis Schaeffer

Şi copiii preşcolari au nevoie să audă Evanghelia. Totuşi, adesea ei pot fi gălăgioşi, neliniştiţi şi neatenţi, şi de aceea au nevoie, în general, de o abordare diferită în felul în care li se prezintă Evanghelia.

În România sunt grupuri de copii preşcolari, cărora li se prezintă Evanghelia, iar AMEC a instruit voluntari care să lucreze cu copiii de această vârstă.

Copiii pot să înveţe adevăruri biblice, care se aplică la viaţa lor, şi la situaţiile lor specifice, de aceea au fost scrise mai multe serii de lecţii biblice, cu învăţături pe înţelesul lor.

În România sunt peste 100 de Grupuri de Preşcolari, la care participă peste 3.000 de copii care aud Evanghelia. AMEC are 8 serii de lecţii editate pentru copiii preşcolari. Poţi să vezi aici care sunt disponibile şi să le comanzi. Scopul acestor lecţii este de a preda adevăruri biblice într-un mod în care preşcolarii să le înţeleagă, adevăruri despre minunile Domnului Isus, cum să se roage sau ce este biserica. Dacă doreşti să predai preşcolarilor, aici găseşti materiale care să te ajute.

Pentru aceia dintre voi care doriţi mai multă instruire pentru a preda copiilor preşcolari, avem un curs special numit Predând Eficient Preşcolarilor. Pentru mai multe informaţii, apasă aici.

Este o singură Evanghelie, şi chiar şi preşcolarii merită să o audă!

„Pe mine mă ajută mult ce am învățat la curs pentru preșcolari. Acum mă ofer să fac lecție .. inainte mi-era teamă. Se merită să investim în cei micuți.”

Maria

„Îmi plac enorm copii, sunt pur si simplu plini de idei, vin mereu cu surprize … Asta mă ajută sa fiu și eu veselă mereu … încerc să fac lecțiile simple și în același timp pline de învățătură … încerc să vad în fiecare copil un viitor lucrator.”

Ioana

Vrei să fii pregătit să predai la Grupul de Preșcolari? Participă la unul din cursurile organizate de AMEC.