Nu putem face singuri lucrarea. Este un privilegiu minunat că putem să lucrăm împreună cu bisericile locale pentru a vesti copiilor Evanghelia, şi a ajuta astfel la împlinirea Marii trimiteri. Copiii care participă la programele evanghelistice sunt încurajaţi să meargă la şcoala duminicală, într-o biserică locală bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu.

În 2015, AMEC împreună cu bisericile locale a avut privilegiul să vestească Evanghelia la peste 19 milioane de copii din întreaga lume. Şi totuşi mai este atât de mult de lucru! Sunt încă milioane de copii care nu au auzit până acum de harul mântuitor al lui Dumnezeu!

Asociația Misionară pentru Educarea Copiilor îşi exprimă disponibilitatea de a colabora cu voluntari, în conformitate cu prevederile Legii voluntariatului nr. 78/2014. Pe durata colaborării, cât şi la încheierea acesteia, AMEC eliberează, la cerere, un certificat de voluntariat la care este anexat un raport de activitate.

Voluntarii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: 

  •  să fi absolvit cel puţin un curs de instruire AMEC,
  •  să fie de acord cu declaraţia de credinţă AMEC,
  •  să aibă recomandarea lucrătorului local din zona lui şi a bisericii locale din care face parte.
Voluntarii pot ajuta lucrătorul local AMEC în zonele locale şi, în anumite cazuri, în biroul naţional. (Pentru cei care vor să facă voluntariat la biroul naţional sunt câteva cerinţe suplimentare, pe care trebuie să le ceară în scris de la Monica Grigore, aici).

Toate cererile se trimit la AMEC prin lucrătorul local din zona de domiciliu a voluntarului. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi aici.
Ne bucurăm de fiecare credincios care ni se alatură în lucrare!