LUCRĂTORI LOCALI:

Apolo și Lili Pavîlcu
Apolo și Lili PavîlcuCoordonatori locali
Florina Tripon
Florina TriponEvanghelist

STATISTICI

0
Copii evanghelizați
0
Locații atinse
0
Biserici Implicate
+0
Voluntari implicați
+0
Literatură distribuită

Mai jos poți citi cum a lucrat Domnul în fiecare zi:

Luni 18 iulie 2016

Inimile noastre sunt pline de laudă la adresa lui Dumnezeu pentru fiecare copil care a auzit mesajul Evangheliei în prima zi de VBR. Este ziua în care îi învățăm pe copii despre Cine este Dumnezeu. Sute de copii, din lungul și latul județului Brașov, au aflat că Dumnezeu este Creatorul lor iar căile Sale sunt cele mai bune căi pe care le-ar putea urma ei!

Chiar dacă vremea a fost schimbătoare iar unele întâlniri nu au putut avea loc din cauza ploii, totuși am putut avea întâlniri în aer liber în tot județul.

Am fost încurajați să cunoaștem copii care au luat în serios relația lor cu Dumnezeu cerându-și iertare pentru păcatul lor. Este de asemenea o mare bucurie să observăm dorința multor voluntari de a duce Vestea Bună copiilor.

Rugați-vă:

  • Vremea să fie potrivită ca niciun grup să nu fie anulat.
  • Copiii să fie atenți la tot ce li se spune.
  • Unii copii sunt năzdrăvani – rugați-vă să se liniștească și să asculte și ei atenți.
  • Numărul copiilor de la fiecare grup să crească pe zi ce trece.
  • Cuvântul lui Dumnezeu să schimbe vieți săptămâna aceasta.

Mulțumim că vă rugați, suntem foarte conștienți că Dumnezeu este la lucru!

Marți 19 iulie 2016

Dumnezeu este bun! Copii, părinți și bunici din peste 70 de locuri, aud Cuvântul Lui! Astăzi am avut vreme mai bună, mulțumim pentru rugăciuni!

Un copil dintre cei care au primit o Biblie cu ilustrații astăzi a exclamat: este o carte despre Dumnezeu? ce frumos! a spus el. A fost o priveliște frumoasă în parcul respectiv, copiii erau toți cu Bibliile deschise și citeau cu interes. Lăudați pe Domnul împreună cu noi!

La întrebarea ce este Biblia, un copil a spus, Biblia este o carte necitită. Rugați-vă ca după această săptămână, mulți copii să citească zilnic Biblia ca să-L cunoască mai bine pe Dumnezeu.

Suntem foarte mulțumitori pentru donația de Biblii și Biblii pentru copii, primită. Rugați-vă ca fiecare copil care primește o Biblie să o prețuiască și să privească în urmă la vara 2106 ca fiind momentul în care au început să citească Biblia.

Un copil pe nume F, a înțeles că e păcătos și L-a rugat pe Dumnezeu să-L ierte. Am auzit și despre alți copii care I-au cerut lui Dumnezeu iertare pentru păcat. Fie ca Dumnezeu să continue să lucreze în multe vieți!

Rugați-vă pentru noi, astăzi copiii învață despre Domnul Isus și ce a făcut El pentru ei și poate fi o zi dificilă. Avem nevoie de ajutorul vostru în rugăciune!

Mulțumesc pentru că sunteți alături de noi în rugăciune! Simțim ajutorul!

Miercuri 20 iulie 2016

Vremea a fost excelentă și copiii au venit la grupuri însoțiți de prietenii lor! Astăzi le-am spus copiilor despre Domnul Isus, despre moartea și învierea Lui. Au învățat că pot avea viață veșnică prin credința în El. Mulți copii au înțeles că au nevoie de Mântuitorul și astăzi și-au cerut iertare pentru păcatul lor. Ce mare har! Mulțumesc pentru rugăciuni!

Am fost încurajați și de faptul că în anumite locuri unde am avut probleme, lucrurile s-au liniștit iar copiii au continuat să vină și au avut și o mai mare dorință de a asculta Cuvântul lui Dumnezeu, ca și cum nimeni și nimic nu i-ar putea împiedica să facă acest lucru.

Din toate locurile unde sunt evanghelizări în județul Brașov, avem vești despre copii receptivi la Cuvântul lui Dumnezeu. El lucrează în viețile copiilor! Slavă Lui!

Unul dintre copii s-a rugat, Doamne știu că am păcate dar mai știu și că tu mă iubești și ai murit pentru mine. Te rog să mă ierți!

Fiecare echipă a recunoscut rând pe rând cum rugăciunile lor le-au fost ascultate. Știm că Dumnezeu este la lucru.

Mulțumesc pentru sprijinul pe care ni-l oferiți săptămâna aceasta!

Joi 21 iulie 2016

La începutul săptămânii, o fetiță a rămas la sfârșitul programului și a spus că dorește să-I ceară iertare lui Dumnezeu pentru păcatul ei. Întrebată dacă a păcătuit vreodată împotriva lui Dumnezeu, ea a răspuns, nu nu cred. Atunci am încurajat-o să se roage ca Dumnezeu să îi arate păcatul din viața ei. Atât s-a întâmplat atunci însă astăzi, aceasta fetiță a venit din nou la grup și ne-a spus, L-am rugat pe Dumnezeu să îmi arate dacă am păcătuit împotriva Lui și El mi-a ascultat rugăciunea. Acum eu știu că sunt păcătoasă și am nevoie de iertarea Lui, vreau să mă rog ca să mă ierte.

Astăzi mulți copii primesc Biblia pentru copii sau Noul Testament. Noi îi încurajăm pe copii să-L cunoască pe Dumnezeu tot mai mult, citind Biblia zilnic. Rugați-vă ca ei să ia acest sfat în serios.

La unul din grupuri un bunic a venit cu nepotul său. El a spus că e mai benefic pentru copii să fie acolo decât să stea în fața televizorului… iar dacă vor să afle mai multe despre Dumnezeu, să-i întrebe pe părinții lor sau pe alții care știu.

Una din cererile de rugăciune ale echipelor este ca Dumnezeu să continue să lucreze la inima copiilor. Rugați-vă împreună cu noi pentru acest lucru!

Pe lângă miile de copii care au participat la evanghelizări putem să vă spunem și despre aproximativ 300 de adulți care au auzit Evanghelia în această săptămână. Rugați-vă ca Dumnezeu să miște și inima lor ca să dorească o relație cu El, Creatorul.

Acum spre finalul acestei săptămâni vă încurajez să vă rugați pentru acei copii care vor să cunoască mai multe despre Dumnezeu ca ei să poată avea această oportunitate, fie printr-o biserică locală, prieteni creștini, Cursul Biblic prin Corespondență, Radio Vestea Bună, site-ul AmecPeNet cât și citind Biblia și Noul Testament primit.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru tot ce ați făcut săptămâna aceasta pentru lucrarea de evanghelizare din Brașov!

Vineri, 22 iulie 2016

Lăudat să fie Domnul pentru tot ce a lucrat în această săptămână! Copii din 78 de locuri din judeţul Braşov au auzit mesajul Evangheliei. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru fiecare copil care a auzit Cuvântul Lui, şi pentru mulţi copii care au crezut în Mântuitorul.

De-a lungul săptămânii am auzit multe mărturii referitoare la felul în care au fost influenţate vieţi, pentru slava Lui.

Un băieţel numit C. avea o reputaţie rea în mijlocul copiilor din clasa lui. La începutul săptămânii, unii dintre băieţi au spus că li-e frică să vină la grup dacă C. este acolo, şi le-au cerut mămicilor lor să vină cu ei şi să stea în spatele grupului. Astăzi, C. a spus din memorie toate cele 5 versete, pe care le-a învăţat în timpul săptămânii. A fost uimitor să vedem cum a lucrat Dumnezeu în viaţa lui! 

Copiilor li s-a amintit că, chiar dacă poate nu vor participa din nou în această vară la o evanghelizare de 5 zile sau nu vor ţine legătura cu voluntarii, ei pot să continue să înveţe despre Dumnezeu citind Cuvântul Său şi studiind lecţiile de la Cursul Biblic prin Corespondenţă. Sute de copii s-au hotărât să facă aceasta. Fie ca Dumnezeu să continue să-i ajute. Vă mulţumim că vă rugaţi şi credeţi în campania „Vestea Bună pentru România“. Peste 3.000 de copii din România v-ar spune (dacă ar putea), că sunt foarte recunoscători pentru investiţia pe care aţi făcut-o în această săptămână în viaţa lor.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

MĂRTURII DIN PROIECT

UN COPIL

s-a rugat așa:
„Doamne, ştiu că am multe păcate, dar ştiu că Tu mă iubeşti şi ai murit pentru mine. Te rog să mă ierţi!“

UN VOLUNTAR

la finalul proiectului
„Fie ca Dumnezeu să ne dea răbdare şi înţelepciune, ca să continuăm lucrarea la care ne-a chemat El.”

UN VOLUNTAR

la finalul proiectului
„Dacă aş fi fost singur, poate aş fi reuşit să evanghelizez 20 de copii, dar împreună am putut merge la peste 3.500 de copii. Asta înseamnă lucrare în echipă! Dumnezeu să fie lăudat!”

C. NU AVEA O REPUTAȚIE BUNĂ ...

C. nu avea o reputaţie bună în mijlocul copiilor din clasa lui. La începutul săptămânii, unii dintre băieţi au spus că li-e frică să vină la grup dacă C. este acolo, de aceea le-au cerut mamelor lor să vină cu ei şi să stea în spatele grupului. La sfârşitul săptămânii, C. a spus din memorie toate cele 5 versete, învăţate în timpul săptămânii. Este o onoare să vedem cum lucrează Dumnezeu în viaţa copiilor!