Project Description

O Evanghelizare de 5 zile înseamnă 5 programe ţinute în aer liber, în fiecare zi, pe parcursul unei săptămâni, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră. Dacă vrem ca fiecare copil din ţara noastră să aibă posibilitatea să audă Evanghelia odată în viaţă, atunci trebuie să urmăm exemplul Domnului Isus şi să mergem acolo unde sunt copiii. Sunt multe locuri posibile pentru desfăşurarea acestor programe: parcuri, plaje, spaţii deschise dintre case, grădini, locuri special amenajate pentru corturi şi rulote, şi chiar şi în case, în special în zonele unde plouă des.

Evanghelizarea de 5 zile este lucrarea prin care mii de tineri din întreaga lume s-au implicat în evanghelizarea copiilor. Înainte de a face parte dintr-o echipă de Evanghelizare de 5 zile, tinerii au fost instruiţi în cadrul cursului Instruirea Misionarilor de Vară (IMV), ca să ştie cum să predea fiecare parte a programului. Cursul Instruirea Misionarilor de Vară se desfăşoară în fiecare an în timpul verii.

Programul uni Evanghelizări de 5 zile include lecţie biblică, cântări, verset de memorat şi joc. Programul durează aproximativ o oră. Ca rezultat al acestei lucrări, băieţi şi fete au auzit despre Domnul Isus Hristos, şi mulţi dintre ei au crezut în El ca Mântuitor.

În fiecare an AMEC pregăteşte un pachet evanghelistic special, care te ajută să prezinţi copiilor Evanghelia în aer liber, într-un mod clar şi logic. Este uimitor să ai ocazia să predai copiilor timp de 5 zile, şi să vezi cum Dumnezeu foloseşte această învăţătură pentru a le deschide inimile şi minţile pentru El. Adesea, copii care în ziua de luni ştiu foarte puţin despre Dumnezeu şi planul Lui de mântuire, la sfârşitul săptămânii pot să spună clar ce a făcut Dumnezeu, şi cum a trimis pe Fiul Său pe pământ. Poţi să găseşti materiale pentru Evanghelizările de 5 zile la magazinul nostru online aici.

Evanghelizarea de 5 zile este o lucrare excelentă pentru a prezenta Vestea Bună, copiilor care nu au auzit-o niciodată.

În fiecare an se desfăşoară un curs numit Instruirea Misionarilor de Vară. Scopul acestui curs este de a instrui credincioşi care să prezinte copiilor Evanghelia în aer liber. În timpul cursului, pe lângă lecţie biblică, verset de memorat, cântare şi joc, vei învăţa şi cum să organizezi o Evanghelizare de 5 zile.

Pentru mai multe informaţii despre cursul Instruirea Misionarilor de Vară, apasă aici.

În primele două zile i-am întrebat pe copii: „Veniți și mâine la întâlnirea noastră?” În ultima zi ne-au întreabat ei: „Veniți și mâine?”

Un băiat de 4 ani, întrebat ce vrea să se facă atunci când va fi mare, a spus că dorește să fie un copil al lui Dumnezeu.

Dorești să organizezi o Evanghelizare de 5 zile? Înscrie-te la cursul Instruirea Misionarilor de Vară.