Project Description

În fiecare vară, lucrătorii AMEC organizează tabere, pentru copiii care participă în timpul anului şcolar la Grupul Vestea Bună.

În fiecare zi copiii au parte de un program plin de distracţie şi entuziasm, incluzând competiţii, lucru manual şi excursii, dar şi un timp în care primesc învăţătură biblică și ascultă o povestire misionară.

Voluntari, care își iau din timpul lor liber sau din concediu, vin și ajută la diferite părţi ale programului.

Scopul taberelor: copiii să aibă o săptămână de vacanţă petrecută într-un mediu creştin, sigur şi relaxant, unde pot să înveţe mai multe despre Dumnezeu şi despre ce a făcut El pentru ei.

Sunt organizate tabere şi pentru adolescenţii care participă la Grupurile de Adolescenţi.

Îl lăudăm pe Domnul pentru posibilitatea ca în fiecare an să ducem într-o tabără AMEC peste 2.000 de copii. Majoritatea copiilor care participă, nu au posibilitatea să plătească costul total al taberei. Lucrătorii AMEC au responsabilitatea de a organiza tabere cu copii din zona lor, şi de a găsi sponsorizare pentru copii,  ca aceștia să poată participa.

De-a lungul anilor, Dumnezeu S-a îngrijit în mod minunat de această nevoie prin diferiți copii ai Săi. Îi suntem recunoscători Lui, și celor prin care a lucrat El pentru a împlini aceste nevoi.

Copiii în mod special îşi exprimă aprecierea şi ne spun cât de mult s-au bucurat în tabără.

„Fie ca Dumnezeu să vă ajute să organizaţi multe tabere, deoarece în această tabără mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubeşte!“ (Ligia – 13 ani)
În ultima zi de tabără, Ligia a venit la unul din lucrătorii AMEC care conducea tabăra şi a rugat-o să-i dea înapoi formularul de tabără, deoarece a făcut o greşeală când l-a completat.
Ea a spus: „Eu am scris că nu L-am primit pe Domnul Isus în viaţa mea, dar aş vrea să fac asta.“
Şi a fost întrebată: „Şi ce este greşit la ce ai scris?“
La care, fata a răspuns încet, dar sincer: „Dar L-am primit pe Domnul Isus în inima mea! Acum L-am primit!“

„În timpul săptămânii de tabără, Dumnezeu mi-a vorbit şi am înţeles că trebuie să-mi schimb atitudinea faţă de părinţii mei, şi să nu mai fiu aşa de încăpăţânată.“ (Cristina – 15 ani)

Vreau să-mi schimb atitudinea, în special să nu mă răzvrătesc atunci când Dumnezeu mă cheamă să-L urmez.“  (Maria Ioana – 14 ani)

Poți să sprijini lucrarea în rugăciune şi financiar. Pentru mai multe detalii apasă AICI.

„Îţi mulţumesc că ai dăruit, ca eu să pot să vin în tabără. Am învăţat despre Domnul Isus. Sunt fericită că luni L-am primit pe Domnul Isus în viaţa mea.“

O fată către cel care i-a plătit participarea în tabără

„N-a fost cel mai neascultător copil în tabără, şi totuşi el a fost unul dintre copiii care L-a primit pe Domnul Isus ca Mântuitor. După ce s-a rugat lui Dumnezeu, el a spus:
„Simt ca şi cum mi s-a luat o povară“.

Organizatorul unei tabere