Cu peste 10 ani în urmă, Dumnezeu ne-a îndrumat să ne rugăm ca Child Evangelism Fellowship să poată fi înfiinţată în fiecare naţiune până în anul acesta – 2017. Suntem aşa de aproape de a vedea că lucrul acesta devine realitate. Totuşi, există un obstacol major, şi acesta este Coreea de Nord.

Isus a spus ucenicilor: „Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului” (Matei 28:19-20).

În ultimii doi ani am cerut oamenilor de peste tot pe unde am fost să se roage ca Dumnezeu să deschidă uşile, ca Evanghelia să fie vestită şi în Coreea de Nord.

În februarie am fost în Africa de Vest, şi am împărtăşit această cerere. Liderii noştri de acolo, Richard Acquaye şi Alex Twum au prins această idee şi, în timp ce eram cu ei la Grupurile Vestea Bună din Ghana şi Senegal, ei au spus copiilor: „Sunt băieţi şi fete care nu pot să meargă la Grupul Vestea Bună, pentru că astfel de programe sunt interzise în ţara lor. Vreţi să vă rugaţi pentru copiii din Coreea de Nord, ca şi acolo să poată fi înfiinţate Grupuri Vestea Bună? Luna trecută am cerut lucrătorilor AMEC şi voluntarilor din Cuba să ceară şi ei copiilor din Grupurile Vestea Bună să se roage pentru Coreea de Nord.

3877-118716-hartacoChiar acum, ochii întregii lumi sunt asupra Coreei de Nord. Dumnezeu mi-a pus pe inimă o dorinţă puternică de a mobiliza milioane de băieţi şi fete din întreaga lume, care să se roage pentru copiii din Coreea de Nord – ca ei să poată să participe la Grupuri Vestea Bună şi să audă despre Isus.

Vrei să pui şi tu umărul la această lucrare? Te vei ruga pentru copiii din Coreea de Nord, şi vei cere şi altora să se roage – în special băieţilor şi fetelor? Cere învăţătorilor pe care îi instruieşti şi copiilor pe care îi înveţi să se roage pentru copiii de acolo.

Într-o zi vei auzi că sunt Grupuri Vestea Bună care se întâlnesc pe tot cuprinsul Coreei de Nord. Şi atunci toată gloria şi lauda va fi dată marelui şi puternicului nostru Dumnezeu. Copiii de pe glob vor fi încurajaţi când vor vedea cum a răspuns Dumnezeu rugăciunilor lor pentru Grupurile Vestea Bună din această ţară.

Avem o strategie planificată, şi suntem gata să intrăm în ţară să începem lucrarea, când uşile se vor deschide.

În curând vă vom trimite ajutoare vizuale şi sugestii pentru care le puteţi folosi la programele cu copiii pe care îi evanghelizaţi – la Grupurile Vestea Bună, Evanghelizări de 5 zile, tabere, în biserici sau în orice alte locuri. Vă rugăm să ne trimiteţi şi ideile voastre – vrem să primim veşti de la voi.

Ceea ce vă cerem este urgent. Să acţionăm acum – de dragul copiilor.

Reese Kauffman

Preşidentele Internaţional – AMEC