Project Description

Provocarea Adolescenţilor™ este numele dat de AMEC lucrării cu adolescenţii. Dorim să împlinim nevoile spirituale ale adolescenţilor – cei care au trecut de vârsta copiilor pentru care sunt pregătite activităţile clasice AMEC.

Scopul acestei lucrări este întreit:

  • Să prezinte adolescenţilor Evanghelia;
  • Să ajute adolescenţii creştini să crească în credință şi în cunoaşterea Cuvântului lui Dumnezeu;
  • Să trezească în adolescenţi interesul pentru misiune.

Credem cu tărie că şi astăzi Cuvântul lui Dumnezeu este relevant pentru adolescenţi, şi că Biblia conţine răspunsurile de care au ei nevoie la întrebările vieţii.

În România sunt 80 de Grupuri de Adolescenţii. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru fiecare dintre ele. Rugăciunea noastră este ca acest număr să crească, şi mult mai mulţi adolescenţi să beneficieze de părtăşia şi învăţătura dată în aceste grupuri.

Dacă dorești să deschizi un grup de adolescenți sau lucrezi deja cu adolescenţii şi ai nevoie de ajutor, te invităm la un curs special pentru această lucrare. Pentru mai multe informații despre curs apasă aici.

De asemenea AMEC pune la dispoziția învățătorilor materiale speciale pentru lucrarea cu adolescenții. Pentru a vedea materialele disponibile, apasă aici.

Dacă ai întrebări sau dorești mai multe detalii despre această lucrare, poți lua legătura cu Sebi Solomon, coordonatorul AMEC al lucrării cu adolescenții. Îl poți contacta la adresa sebiinas@gmail.com.

„Programul de la Grupul de Provocare a Adolescenţilor (GPA) mi se pare foarte interesant, pentru că studiem un text biblic și apoi facem aplicația la viața noastră personală. E bine că sunt subiecte care ne interesează și pe noi, cum ar fi relațiile de prietenie, și cum să te păstrezi curat într-o lume murdară”
Elena
„La GPA am învățat multe lucruri despre Dumnezeu și ce face El pentru noi în orice moment. Sfaturile despre cum să facem studiu biblic personal şi despre Duhul Sfânt au fost foarte utile, și doresc să-L cunosc pe Dumnezeu tot mai mult.”
Denisa

Vrei să fii pregătit să predai la Grupul de Provocare a Adolescenților? Participă la unul din cursurile organizate de AMEC.