LUCRĂTORI LOCALI:

Teo și Ramona Ene
Teo și Ramona EneCoordonatori locali
Adi și Violeta Frîncu
Adi și Violeta FrîncuEvangheliști în județ

STATISTICI

+0
Copii evanghelizați
0
Locații atinse
0
Biserici Implicate
+0
Voluntari implicați
+0
Literatură distribuită

Mai jos poți citi cum a lucrat Domnul în fiecare zi:

„Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.“ Psalmii 46:1

Mulțumesc că vă rugați pentru Vestea Bună pentru România – Prahova 2014. Este minunat să știm că Dumnezeu este cu noi și că voi vă rugați. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Deși până în acest moment nu am primit vești de la toate echipele, cu siguranță veți fi încurajați să știți că 61 din echipe ne-au comunicat că au putut ține întâlnirile și că peste 1600 de copii au auzit Evanghelia. Chiar și acest fapt este un motiv mare de laudă.

Sunt sigur că veți înțelege că datorită naturii acestor întâlniri nu vă vom putea da motive de rugăciune foarte personale, dar mai jos sunt motive primite în seara aceasta (luni) de la echipe, așa că vă rog să mijlociți în rugăciune împreună cu noi, Domnul cunoaște fiecare situație în parte.

Rugați-vă pentru localitățile unde a fost mare opoziție. În două dintre ele se pare că nu vom putea continua. Rugați-vă pentru mesajul pe care l-au auzit astăzi copiii din aceste localități. Cuvântul lui Dumnezeu să continue să lucreze în viețile lor.

Împotrivirile sunt de mai multe feluri. Rugați-vă pentru copiii cărora li s-a spus să nu mai vină la întâlniri din diferite motive.

Lăudați pe Domnul pentru întâlnirile la care au participat și adulții, la una din ele au fost 40 de adulți și 50 de copii.

În unele locuri au venit foarte puțini copii. Rugați-vă ca mai mulți să afle despre existența programelor și să spună și prietenilor lor despre ele.

În câteva locuri copiii au fost foarte gălăgioși. Rugați-vă să fie mai liniștiți ca să poată asculta mesajul transmis.

Unul din copii a spus: „Hai să ascultăm cu atenție ca să le putem spune și părinților noștri ce am auzit aici.“ Rugați-vă ca mulți părinți să audă și ei Vestea Bună săptămâna aceasta.

Atunci când a primit invitația de a veni la program, o fetiță a spus: „Voi veni, de mult îmi doream să aflu mai multe despre Dumnezeu.“ Rugați-vă ca mai mulți copii să aibe această atitudine.

Suntem foarte mulțumitori pentru literatura primită pentru distribuire. Rugați-vă pentru fiecare copil care va primi un tractat sau o cărticică săptămâna aceasta. Fie ca mulți dintre ei să continue cu citirea zilnică a Bibliei.

Lăudăm pe Domnul pentru că a purtat de grijă echipelor, ferindu-le de accidente. Continuați să vă rugați pentru sănătatea fiecărui voluntar, pentru protecție în călătorii și pentru fiecare voluntar, ca să poată merge la fiecare întâlnire, până la sfârșitul săptămânii.

În unele localități a ploat și nu s-au putut ține evanghelizările, rugați-vă pentru vreme bună.

Rugați-vă pentru o mașină pentru una din echipe care merge cu bicicleta la întâlniri.

Slavă Domnului pentru copiii care au auzit și au înțeles mesajul Evangheliei. Îi suntem foarte mulțumitori lui Dumnezeu pentru fiecare rugăciune ascultată.

Rugăciunile voastre contează, vă rog continuați să mijlociți pentru copiii din Prahova.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Iulian și Anca

Marți 15 iulie 2014

„Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării: dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu.“ 1 Corinteni 1:18

Cuvântul lui Dumnezeu ne spune că propovăduirea crucii trebuie să stârnească o reacție din partea oamenilor, și așa se întâmplă. Când vestești Evanghelia celor de pe stradă trebuie să te aștepți să primești diferite reacții.

Suntem foarte mulțumitori că mesajul Evangheliei a fost transmis în peste 100 de locuri din județul Prahova. Lăudați pe Dumnezeu împreună cu noi pentru rugăciunile ascultate, însă vă rog totodată să continuați să mijlociți pentru zonele unde este mare opoziția față de Cuvântul lui Dumnezeu.

Lăudați pe Domnul pentru copiii care astăzi s-au alăturat grupurilor din multe locuri.

Lăudați pe Domnul pentru copiii care au ascultat Cuvântul lui Dumnezeu cu foarte mare atenție. O fetiță a spus: „Eu nu am știu ca Domnul Isus a suferit atât de mult.“

Lăudați pe Domnul pentru carnețelele cu versestele și cântările de la lecții, le sunt de mare ajutor copiilor ca să învețe versetele și cuvintele de la cântări.

Lăudați pe Domnul pentru că a ascultat rugăciunea și s-a găsit o mașină pentru echipa care mergea în cele trei locuri de evanghelizare, cu bicicleta.

Lăudați pe Domnul pentru părinții și bunicii care înțeleg importanța cunoașterii Cuvântului lui Dumnezeu și îi încurajează pe copii să stea la întâlnire, și pentru că unii dintre ei rămân să asculte și ei.

Continuați să vă rugați pentru vreme bună. În unele locuri au fost probleme din cauza vremii nefavorabile.

Continuați să vă rugați ca Dumnezeu să păzească echipele în călătorii și să le dea înțelepciune când se confrtuntă cu împotrivire, sub orice formă ar fi ea.

Rugați-vă ca în această săptămână Cuvântul lui Dumnezeu să schimbe vieți.

Rugați-vă ca să fie posibil ca mulți dintre copii să continue să învețe despre Dumnezeu și după ce se va încheia această săptămână.

Rugați-vă pentru întâlnirile speciale care vor avea loc vineri seara.

Dumnezeu să fie slăvit pentru tot ceea ce face și fie ca noi toți să simțim puterea Sa în viețile noastre.

Iulian & Anca

Miercuri 16 iulie 2015

„de n-ar fi fost Domnul de partea noastră, când s-au ridicat oamenii împotriva noastră… “Psalmii 124:2

Suntem foarte conștienți de faptul că Domnul este de partea noastră. Astăzi, în toate grupurile, copiii au auzit despre răstignirea Domnului Isus.

Din păcate sunt grupuri care nu vor putea să se mai întâlnească datorită împotrivirilor mari. Acest lucru ne întristează foarte tare deoarece și în aceste locuri sunt mulți copii care au mare nevoie să audă despre Mântuitorul. Rugați-vă pentru copiii care au auzit mesajul Evangheliei doar o singură dată.

Dumnezeu să aducă rod chiar dacă nu ne va face și nouă cunoscut despre aceasta.

A fost încurajator să auzim că mulți copii au înțeles Cuvântul care le-a fost predat și și-au cerut iertare. Dumnezeu să continue să lucreze!

Vă rog continuați să vă rugați împreună cu noi pentru:

Echipe – multe au întâmpinat greutăți săptămâna aceasta. Dumnezeu să le poarte de grijă și să răspundă la rugăciunile ce le au pe inimă.

Lăudați pe Domnul pentru copiii care ne-au spus că au înțeles mesajul Evangheliei.

Lăudați pe Dumnezeu pentru voluntarii credincioși care au mers la întâlniri deși a fost vreme ploioasă, au avut împotriviri, și alte motive pentru care ar fi putut renunța ușor!

Lăudați pe Dumnezeu pentru că în 130 de locuri copiii au auzit mesajul Evangheliei.

Lăudați pe Dumnezeu pentru că în ultimele zile a răspuns la multe rugăciuni.

Lăudați pe Dumnezeu pentru broșurile pe care le-am putut distribui și răspunsul copiilor față de broșurile primite.

Rugați-vă ca mulți copii să continue să învețe despre Dumnezeu prin bisericile locale, broșuri evanghelistice, AmecPeNet și Radio Vestea Bună.

Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze ultimele două zile rămase și ca în toate El să primească slava!

Inimile noastre sunt pline de laudă la adresa lui Dumnezeu deoarece Îl știm de partea noastră, știm că El merită toată slava!

Mulțumim că săptămâna aceasta sunteți alături de noi.

Dumnezeu să vă binecuvânteze,
Iulian și Anca

Joi 17 iulie 2016

„Plouă! Astăzi nu se va ține programul“ a spus bunica unei fetițe. „Dar eu vreu să merg să vădcu ochii mei“ a răspuns ea. Au plecat amândouă, prin ploaie, ca să verifice dacă se ținea sau nu întâlnirea cu copiii. S-au bucurat să se întâlnească cu învățătorii și copiii deja adunați și au continuat să învețe din Cuvântul lui Dumnezeu împreună.

A plouat astăzi în multe din locurile unde avem întâlnirile cu copiii. Echipele însă, nu s-au dat înapoi. S-au întâlnit cu copiii care au vrut să vină, s-au adăpotstit de ploaie în alte locuri și astfel în multe din localități s-a putut ține întâlnirea în ciuda vremii ploiase.

Mulți dintre copii și-au exprimat dorința de a continua să învețe despre Dumnezeu și ne rugăm ca acest lucru să fie posibil. Rugați-vă împreună cu noi pentru aceasta.

Vă rog să-i amintiți în rugăciune și pe cei care s-au împotrivit Evangheliei în această săptămână. Ceea ce au văzut și auzit să le dea de gândit și Dumnezeu să continue să lucreze în viețile lor.

Lăudați pe Dumnezeu pentru copiii care au înțeles mesajul Evangheliei în această săptămână. Rugați-vă ca viețile lor să fie transformate pentru slava lui Dumnezeu.

Lăudați pe Dumnezeu pentru fiecare părinte și bunic care i-au încurajat pe copii să vină la întâlniri.

Lăudați pe Dumnezeu pentru toate bisericile care vor să continue să se întâlnească cu copiii săptămânal.

Lăudați pe Dumnezeu pentru tot ajutorul și grija pe care a avut-o de noi, în această săptămână.

Lăudați pe Dumezeu pentru protecție.

Vă rog continuați să aduceți în rugăciunile dumneavoastră pe copiii în viețile cărora a fost semănată sămânța Evangheliei, ca ea să aducă rod.

Rugați-vă pentru copii ca să dorească să învețe mai multe despre Dumnezeu.

Rugați-vă pentru bisericile care au planificate întâlniri speciale vineri seara. Mulți copii și adulți să dorească să participe.

Îi suntem foarte mulțumitori lui Dumnezeu pentru fiecare persoană care săptămâna aceasta s-a rugat cu credincioșie pentru acest proiect. Știm că Dumnezeu lucrează și răspunde la rugăciuni, de aceea suntem foarte binecuvântați să avem lături de noi un grup de oameni atât de credincioși.

Mulțumim pentru tot sprijinul acordat în rugăciune.

Dumnezeu să vă binecuvânteze,
Iulian & Anca

Vineri, 18 iulie 2015

„Am vrea să-L vedem pe Isus”  Ioan 12:21

Lăudăm pe Dumnezeu pentru că mulți copii din județul Prahova au înțeles mesajul Evangheliei în această săptămână. Și nouă și copiilor ne-a părut rău că astăzi era ultima zi; însă știm că sămânța a fost semănată în multe inimi și este o dorință mare ca Evanghelia să fie dusă și mai departe acestor copii.

Am fost foarte mulțumitori pentru felul în care Dumnezeu a lucrat.

Un copil care L-a primit pe Domnul Isus în inimă a spus: „Mulțumesc că m-ați lămurit despre păcatul meu.” Un altul a spus: „În săptămână asta am învățat cum pot să-mi fie iertate păcatele și că Domnul Isus a murit pentru păcatele mele.” La un alt grup, câțiva copii s-au rugat la final iar unul dintre ei a spus: „Te rog Dumnezeule să trimiți pe cineva care să continue să ne învețe despre Tine.

Vă rog continuați să mijlociți pentru copiii din Prahova care doresc să-L vadă pe Isus. Ei au auzit mesajul Evangheliei în această săptămână și doresc să continue să afle mai multe. Dumnezeu să răspundă la rugăciunea acestei fetițe și să trimită pe cineva care să continue să-i învețe despre Mântuitorul.

Rugați-vă pentru copiii care acum au dorința de a învăța despre Dumnezeu, să poată avea această oportunitate.

Rugați-vă ca mulți din cei 4000 de copii care au auzit Evanghelia în această săptămână să continue să citească Biblia în fiecare zi.

Rugați-vă ca Dumnezeu să primească toată slava pentru tot ce s-a făcut în această săptămână. Rugați-vă ca să se mai poată face evanghelizări și mai târziu, vara aceasta.

Rugați-vă pentru credincioși dedicați care să ducă mai departe Evanghelia la copiii din Prahova.

Lăudați pe Dumnezeu pentru tot ce a făcut El. Am fost atât de binecuvântați și vrem să fim la rândul nostru o binecuvântare pentru alții. Dumnezeu să ne arate cum putem face asta.

Mulțumesc că ați fost o binecuvântare pentru noi, în această săptămână. Știm că am fost sprijiniți de un grup de oameni credincioși și rugativi.

El să vă răsplătească pentru tot ce ați făcut în Numele Său.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Iulian & Anca

MĂRTURII DIN PROIECT

IONUȚ

s-a rugat așa la program:

„Doamne Îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat
să pot veni la această întâlnire.
M-am simțit atât de bine!“

UN BĂIEȚEL

a spus așa:

„Am învăţat
atât de multe
lucruri bune aici!“

UN VOLUNTAR

din biserica locală din județ:

„Mulţumesc lui Dumnezeu
pentru modul în care a lucrat
și ne-a unit pe noi ca biserică.“

UN LIDER DIN BISERICA LOCALĂ

ne-a spus următorele cuvinte:

„Pentru cea mai mare parte a echipei este prima experiență în lucrarea cu copiii și Dumnezeu le-a vorbit așa de mult încât au izbucnit în lacrimi atunci când vorbeam despre faptul că nu se știe ce vom face în continuare cu acești copii și au spus : Și cum … de vineri noi nu o să ne mai întâlnim cu acești copii? Sunt minunați! O altă persoană spunea: Cum să nu mai venim la ei?! Eu nu pot să ma gândesc că nu o să îi mai văd. Trebuie să facem ceva!“