Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.

Cine poate să participe?

Tabăra este pentru copiii şi adolescenţii cu vârsta între 10-14 ani, care vor să înceapă să înveţe engleza sau care deja învaţă la şcoală, dar ar dori mai multă practică în ce priveşte engleza conversaţională. Locurile sunt limitate şi vor fi alocate în ordinea înscrierilor.

Notă pentru părinţi/învăţători: 

Tabăra de engleză organizată de AMEC este pentru toţi copiii şi adolescenţii care au dorinţa de a învăţa engleza – indiferent de abilitatea lor! Sunt bineveniţi să participe atât copiii care nu ştiu deloc engleză, cât şi cei care deja ştiu  lucrurile de bază în engleză, dar vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare. În timpul săptămânii, se va pune accentul pe a ajuta copilul care participă să fie mai încrezător în a vorbi şi a-şi îmbunătăţi engleza conversaţională.

Aceasta este o tabără creştină – în fiecare zi va fi un timp în care copiii vor învăţa din Biblie şi de la alţii cum să trăiască o viaţă plăcută lui Dumnezeu.

Ce include taxa: Masa şi cazarea la Centrul de Instruire AMEC, lecţiile de engleză şi un set de notiţe pentru fiecare copil. La sfârşitul săptămânii fiecare copil participant va primi o diplomă.

Programul: În fiecare zi vor fi lecţii de limba engleză, engleză conversaţională, jocuri şi diferite activităţi pentru învăţarea limbii engleze, precum şi un program biblic.

Echipa de învăţători – tabăra va fi desfăşurată de lucrători AMEC cu normă întreagă şi de oaspeţi din Irlanda de Nord, care vor da copiilor oportunitatea de a exersa engleza pe care au învăţat-o.

 

 

Costul total al taberei de engleză este de 500 lei. Avansul pentru păstrarea locului este de 200 lei (nerambursabil). ****Pentru cei care se inscriu şi platesc avans pana pe 15 noiembrie este o reducere de 10%. **** Plata totală sau parţială pentru tabără poate fi făcută prin transfer în contul nostru de la BCR:

Numele deţinătorului contului: AMEC

Adresa: Calea Turnişorului 90, 550 048 SIBIU

Banca: BCR – Sibiu, Str. Emil Cioran Nr. 1

Cod Swift: RNCBROBU

Cod IBAN: RO21 RNCB 0227 0360 5905 0001

 

Te rugăm să menţionezi clar că aceasta este o „taxa tabara“, apoi trimite-ne un e-mail prin care să ne faci cunoscut numele persoanelor pentru care ai plătit.

Alternativ, poţi să dai cu cardul de credit sau debit pe site-ul nostru www.fiecarecopil.ro apăsând aici. Te rugăm să menţionezi clar în căsuţa pentru comentarii că această donaţie este pentru tabăra de engleză, şi să scrii numele copiilor pentru care ai trimis banii.

APASĂ AICI PENTRI ÎNSCRIERE!