Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.

Identitatea noastră în Hristos!

Trăim vremuri în care identiatea noastră e dată de conturile noastre din social media, de abilitatea noastră de a cheltui sau de statutul social pe care îl avem.

Copiii şi adolescenţii cu care lucrăm sunt zi de zi asaltaţi de ideea că ei nu sunt buni de nimic dacă nu au făcut….

Noi creştinii ştim că adevărata împlinire poate fi găsită numai în Domnul Isus Hristos. Cineva a spus „Tu Doamne ne-ai creat pentru tine. Sufletul nostru nu are linişte până ce îşi găseşte liniştea în tine”.

Încă din primii ani de viaţă simţim un gol în suflet pe care încercăm să îl umplem. Puţini însă ajung să găsească adevărata identitate şi adevărata fericire.

În cadrul întâlnirii învăţătorilor de Grup Vesea Bună vrem să medităm la cine suntem noi în Domnul Isus. Dacă-L cunoaştem pe El vom şti şi cine suntem cu adevărat şi o dată ce ştim asta, ne dă încredere să slujim, să iubim, să comunicăm şi să facem multe alte lucruri care Îi aduc Lui slavă.

Programul va fi plin cu idei noi şi practice, cu seminarii şi invitatul special este din Statele Unite – Judith Couchman, scriitor şi vorbitor experimentat al acestui subiect.

Vino să ai părtăşie cu lucrători din ţară. Vino să investeşti în lucrarea cu copiii. Vino ca să investeşti şi în tine!

Programul va începe vineri, 13 septembrie, ora 16:00 cu cafea, și se va încheia sâmbătă, 14 septembrie, ora 18:30 cu cina. Taxa pentru acest sfârșit de săptămână este de 120 lei, care include cazarea, mesele de vineri seara până sâmbătă seara și materialele pentru fiecare învățător. Cine dorește, poate să rămână până duminică dimineața, dar nu va fi servit micul dejun.

Dacă vei dori să vizitezi Sibiul, esti bine-venit de joi, ora 18.00.

Pentru a te înscrie, fă clic mai jos.

 

AMEC

 

 

Pentru a te înregistra apasă aici.