Loading Evenimente

Lui Dumnezeu Îi pasă!

 

În toată Scriptura ni se amintește că lui Dumnezeu, Creatorul, Îi pasă nespus de mult de creația Sa. El te cunoaște și te cheamă pe nume, ți-a numărat firele de păr din cap, știe când ești trist și când plângi. Nu se întâmplă nimic în viața ta fără știrea Lui. El este suveran, și totuși aproape. Este puternic, și totuși blând. Este măreț, dar cunoaște detaliile.

Acest Dumnezeu minunat vrea să aibă o relație personală cu tine și dorește ca și copiii pe care îi evanghelizezi să aibă această relație cu El.

Anul acesta, conferința AMEC va fi online. Aceasta înseamnă că vei putea participa și interacționa de acasă, și totuși să beneficiezi de învățătură bună, oferte speciale de literatură, idei noi și mult mai multe.

Săptămâna conferinței:

 

15 martie: 19:30 – 21:30 webinar – Intimitatea cu Dumnezeu
17 martie: 19:30 – 21:30 zoom café – Lui Dumnezeu Îi pasă de copiii de orice vârstă
19 martie: 19:30 – 21:30 zoom café – Lui Dumnezeu Îi pasă de fiecare persoană în parte
20 martie:  10:30 – 12:30 zoom café – Lui Dumnezeu Îi pasă – dar ție?

 

Înscrie-te mai jos, pentru a primi link-ul pentru webinar și cel pentru întrunirile pe zoom.

Conferința va fi gratuită pentru toți voluntarii, învățătorii de școală duminicală și de Grupuri Vestea Bună și pentru oricine este interesat de lucrarea cu copiii. Sesiunile zoom café vor da posibilitatea participanților să aibă părtășie, să-și spună ideile referitor la anumite teme și să învețe unii de la alții.

În timpul conferinței vor fi prezentate posibilități de instruire, ocazii de a dărui pentru misiune și de a investi în împărăția lui Dumnezeu în diferite moduri.

Înscrie-te mai jos, pentru a primi link-ul pentru webinar, cel pentru întrunirile pe zoom și, pe măsură ce ne apropiem de data conferinței, mai multe informații despre seminarii, invitați, oferte de literatură etc.

Înscrie-te astăzi!

AMEC

APASĂ AICI PENTRI ÎNSCRIERE!