Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.
ÎNSCRIE-TE AICI!

Trăim într-o lume a schimbărilor. Fiecare dintre noi se confruntă cu situaţii incerte. Totuşi, în calitate de copii ai lui Dumnezeu, putem să avem pace, ştiind că Dumnezeu este neschimbător. Cuvântul Lui nu se schimbă! Putem să ne bazăm 100% pe el. Cuvântul Lui este la fel de puternic şi astăzi cum a fost şi acum 100 de ani, şi la fel cum a fost atunci când Dumnezeu a vorbit şi lumea a luat fiinţă.

Anul acesta vom găzdui conferinţa AMEC la Sibiu, şi aceasta va fi tema – Puterea Cuvântului! Ne rugăm ca indiferent de unde vii şi cu orice probleme te confrunţi, să fii încurajat, înviorat şi ajutat.

Te invităm călduros să participi la Conferinţa Naţională AMEC:

 

Data: 16 & 17 martie

Program vineri, 16 martie: 18:00 – 20:30

Program sâmbătă, 17 martie: 9:00 – 14:00

Taxa pentru conferinţă: 25 lei

 

Vino să te întâlneşti cu învăţători din întreaga ţară, şi să iei parte la un program bogat în învăţătură biblică sănătoasă, seminarii, idei practice, articole noi de literatură, oferte speciale şi un timp deosebit de părtăşie cu oameni care au acelaşi scop ca şi tine.

Aşteptăm cu nerăbdare să-L ascultăm pe pastorul Ghiţă Mocan, care ne va vorbi despre importanţa incredibilă a puterii Cuvântului lui Dumnezeu. De asemenea, lucrătorii AMEC vor avea seminarii, iar edituraamec oferte generoase de literatură.

Câteva informaţii utile:

Taxa conferinţei include pachetul de bun-venit, pauza de cafea şi o parte din cheltuielile de organizare. Fiecare participant trebuie să se îngrijească singur de masă şi cazare.

Înregistrarea se face apăsând pe adresa de mai jos. Te rugăm să te înregistrezi până la data de 9 martie – aceasta ne-ar ajuta în organizare. Taxa de 25 lei poate fi achitată la sosirea la conferinţă.

Aşteptăm cu nerăbdare să te vedem în curând!

 

Iulian Mangalagiu

În numele echipei AMEC\\

Informaţii suplimentare despre cazare:
 
Anul acesta nu avem posibilitatea să oferim cazare celor ce participă la conferinţă. Totuşi, vă recomandăm:
1. Airbnb.com – acesta este un site online cu camere ce sunt oferite de diferite persoane pentru cazare pe termen scurt. Vizitează site-ul şi scrie „Sibiu“, ca  loc. Vei găsi o listă cu camere şi apartamente la preţuri rezonabile, în special dacă sunteţi un grup.
2. COLEGIUL BIBLIC LOGOS – PACEA, Şelimbăr – 35 lei/persoană/noapte. Se oferă şi micul dejun, la preţul suplimentar de 10 lei/persoană. Scrie la missionpacea@gmail.compentru a-ţi rezerva locul.
ÎNSCRIE-TE AICI!