pentru schimbarea vieții copiilor!

Şi în 2023, fiecare contribuabil din România poate hotărî care va fi destinaţia a 3,5% din impozitul plătit statului pe veniturile obţinute în anul 2022. Această sumă poate fi direcţionată către o organizaţie non-profit, aşa cum este AMEC. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către AMEC.

Acest sistem îi oferă fiecărui cetăţean posibilitatea de a decide singur cum va fi folosită această sumă de 3,5% din impozitul pe venit.

Distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

Dacă tu nu poți redirecționa impozitul sau vrei să dai o mână de ajutor în plus, descarcă formularul 230, tipărește-l în mai multe exemplare și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei și încurajează-i să redirecționeze.

Poți completa formularul online de pe această pagină. După completare, fă click pe „Genereaza PDF“ și trimite fișierul pdf la amec.cef@gmail.com

**************************************
 
Dacă preferi să ai formularul tipărit, fă clic aici – forumularul 230

Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2023.

Aici site-ul ANAF gasesti  adresele Administraţiilor Financiare din Romania.
Îţi mulţumim anticipat şi dorim ca Dumnezeu să te binecuvânteze și în 2023!

Cu mulţumiri,

AMEC România

Dacă dorești să donezi pentru unul dintre proiectele AMEC, poți să folosești și unul dintre următoarele conturi.

AMEC
,  Calea Turnisorului 90, Sibiu – 550 048

BCR,  
Str. Emil Cioran Nr 1, Sibiu

Cod Swift: RNCBROBU

Coduri IBAN:

  • LEI   RO21 RNCB 0227 0360 5905 0001
  • $       RO91 RNCB 0227 0360 5905 0002
  • £       RO64 RNCB 0227 0360 5905 0003
  • €      RO37 RNCB 0227 0360 5905 0004
DĂRUIEȘTE ACUM!

 Dăruiește pentru că:

1. Însuși Dumnezeu a facut-o. „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” Ioan 3:16

2. Este unul din secretele fericirii.   „În toate privinţele v-am dat o pildă şi v-am arătat că, lucrând astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Isus, care Însuşi a zis: ‘Este mai ferice să dai decât să primeşti.” Fapte 20:35

3. Ar putea fi singura ta investiție cu impact veșnic. „Şi oricine a lăsat case sau fraţi, sau surori, sau tată, sau mamă, sau nevastă, sau feciori, sau holde pentru Numele Meu va primi însutit şi va moşteni viaţa veşnică.” Matei 19:29

4. Va veni înapoi când nu te aștepți. „Aruncă-ţi pâinea pe ape şi, după multă vreme, o vei găsi iarăşi!” Eclesiastul 11:1

5. Dumnezeu va înmulți rodul darului tău. „Isus a luat cele cinci pâini şi cei doi peşti, Şi-a ridicat ochii spre cer şi le-a binecuvântat. Apoi, le-a frânt şi le-a dat ucenicilor să le împartă norodului.” Luca 9:16

6. Este un pas important spre desăvârșire. „Dacă vrei să fii desăvârşit”, i-a zis Isus, „du-te de vinde ce ai, dă la săraci şi vei avea o comoară în cer! Apoi vino şi urmează-Mă.” Matei 19:21

7. Dumnezeu își va aduce aminte de tine.

8. Îți aduci aminte ca ești doar un administrator a tot ceea ce ai. „Căci cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care nu-l fi primit? Şi dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca şi cum nu l-ai fi primit?” 1 Corinteni 4:7

9. Dumnezeu nu rămâne dator „Şi oricine va da de băut numai un pahar de apă rece unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata.” Matei 10:42

Vieți transformate

Am crescut într-o familie care nu m-a învăţat calea mântuirii. Când aveam 10 ani, un lucrător AMEC a venit la şcoala în care învăţam eu, şi a dat fiecăruia dintre noi o broşură evanghelistică. Eu am vrut să ştiu mai multe, aşa că m-am înscris la Cursul Biblic prin Corespondenţă. Prin lecţiile pe care le-am primit, am început să învăţ tot mai multe despre Dumnezeu, despre dragostea Lui pentru mine şi despre tot ce a făcut El, ca să mă salveze din păcat. I-am cerut lui Dumnezeu iertare de păcatele mele şi am crezut în Isus Hristos ca Mântuitor. Dorinţa inimii mele a fost ca într-o zi să fiu lucrător AMEC, şi să împart broşuri evanghelistice copiilor care nu au auzit niciodată despre Mântuitorul. Dumnezeu mi-a răspuns la această rugăciune, şi acum Îi slujesc Lui cu normă întreagă. Cunosc din experienţă puterea Cuvântului scris al lui Dumnezeu. Mi-a schimbat viaţa, şi ştiu că o poate schimba pe a multor copii din România.

fiecare-copil_logo

Fiecare copil este o campanie organizată de Asociația Misionară pentru Educarea Copiilor cu scopul de a promova o parte din proiectele asociaţiei. Toate fondurile din proiectele promovate pe www.fiecarecopil.ro sunt folosite pentru activitățile AMEC Romania.

CARE ESTE PROMISIUNEA NOASTRĂ?

Ne angajăm să împlinim viziunea AMEC!

Viziunea aceasta este: „fiecare copil, fiecare judeţ, fiecare zi“. Fiecare donaţie primită va fi folosită pentru împlinirea acestei viziuni.

Garantăm confirmarea donaţiei dumneavoastră!

Fiecare donaţie oferită AMEC-ului va fi confirmată în timp util. Dacă nu primiţi nicio veste de la noi, întrebaţi-ne de ce.

Garantăm accesul la informaţie!

Înţelegem că doriţi să ştiţi care sunt nevoile şi cum poate fi folosită mai bine donaţia dumneavoastră. Vă vom da informaţii care să vă ajute să luaţi decizii bune referitor la darul dumneavoastră pentru Dumnezeu.

Garantăm că vă vom răspunde onest!

Vrem să ne adresaţi orice întrebări aveţi despre susţinerea financiară, şi vă vom răspunde prompt şi onest.

Garantăm integritate!

Fiecare donaţie va fi folosită în scopul în care a fost dată. Dacă proiectul respectiv nu mai are nevoie de susţinere, veţi fi informat despre aceasta.

Garantăm că ne străduim să facem totul excelent!

Noi credem că lucrarea de evanghelizare a copiilor merită să fie făcută cât se poate de bine. Vă garantăm că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a aduce glorie lui Dumnezeu şi a duce Vestea Bună copiilor.

DĂRUIEȘTE ACUM!

Ce spun cei care ne susțin?

Ne-am simțit parteneri ai proiectelor care AMEC le-a avut și am dorit să le susținem. Sunt bine pregătite, bine organizate și urmăresc toate același scop: mulți copii să audă despre Domnul Isus și despre Vestea Bună! Poate uneori le-am numi „temerarii” dacă ne uităm la oameni și la puterile lor, însă știm că nimic nu este prea greu pentru Dumnezeul nostru!

Chiar dacă Dumnezeu are resurse nelimitate, noi suntem convinși că El vrea ca fiecare dintre noi să jertfească și să dăruiască pentru a susține lucrarea Lui. Dacă noi am spune NU, El sigur ar găsi pe altcineva să o facă în locul nostru.

Familia Albu
Susținem AMEC pentru că suntem convinși că fac o lucrare deosebită și generația care va urma depinde de modul în care educăm generația actuală.
Anonim