Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.
Ziua Echipei a devenit un eveniment anual în calendarul AMEC. Aceasta este o ocazie pentru noi de a petrece timp cu cei ce se roagă şi dăruiesc pentru misiune, ca astfel mulţi copii din ţara noastră să aibă posibilitatea să audă mesajul Evangheliei.
 
Ştim că nu putem să facem singuri această lucrare. Dacă nu ar fi fost voluntari care să lucreze cu credincioşie, să dea din timpul lor şi să-şi investească energia, dacă nu ar fi fost daţi bani pentru această lucrare, nu am fi avut posibilitatea să ajungem la aşa de mulţi copii cu Evanghelia. Şi dacă oamenii nu s-ar fi rugat, ştim sigur că nu am fi putut să transmitem cu putere Cuvântul Lui.
 
Avem nevoie de membrii echipei, iar la Ziua Echipei vrem să le spunem acestora despre modul în care a lucrat Dumnezeu. El lucrează la inima oamenilor. El transformă viaţa multor copii. El foloseşte banii, timpul şi efortul investit de credincioşi pentru a schimba viaţa a mii de copii.  
 
Dacă eşti unul dintre aceşti membri ai echipei şi doreşti să ni te alături la Ziua Echipei, te rugăm să ne trimiţi un e-mail la amec.cef@gmail.com sau contactează-ne la Biroul Naţional pentru mai multe informaţii. Locurile sunt limitate, şi vor fi alocate după principiul „primul venit, primul servit“.
 
Aşteptăm cu nerăbdare să-ţi facem cunoscut cum a lucrat Dumnezeu, prin puterea Cuvântului Lui, în viaţa multor copii.
 
Iulian Mangalagiu
AMEC