Loading Evenimente
AMEC organizează în perioada 14-18 mai 2017 un curs de instruire pentru tabără. Dacă eşti lider de tabără, ajutor în tabără, dacă organizezi tabere de ani de zile sau eşti începător în această lucrare, acest curs de tabără este pentru tine!
 
În cele patru zile vei învăţa cum să organizezi programul taberei, cum să te pregăteşti ca lider, cum să investeşti în copiii pe care îi înveţi etc.. Vom vorbi şi despre cum să promovezi tabăra în mod eficient şi cum să te pregăteşti în rugăciune. 
 
Nu vei fi dezamăgit de sfaturile care îţi vor fi date în ce priveşte disciplina, rezolvarea diferitelor probleme din tabără şi cum să păstrezi legătura cu copiii după tabără. De asemenea, vei fi încântat de multele idei noi de jocuri şi activităţi de tabără. 
 
Oferim posibilitatea ca acest curs să se ţină online. Dacă vrei să participi online, ai nevoie de conexiune bună la internet. Dacă va fi online, taxa pentru curs va fi de 50 de lei. Dacă se va desfăşura la centrul AMEC, taxa va fi de 150 lei.

 

Te rugăm să alegi: preferi să participi la acest curs online sau vrei să vii la Sibiu la cursul rezidenţial? Pe 15 aprilie ţi se va spune hotărârea finală referitor la unde/cum se va ţine cursul, în funcţie de opţiunea principală a celor ce au dorit să participe.

Aşteptăm cu nerăbdare să te vedem în curând!

APASĂ AICI PENTRI ÎNSCRIERE!